Prijzen en reserveren

De flexibele huuroptie i.v.m. het Corona Virus

 1. dat u de huurder een doorlopende optie op het vakantiehuis krijgt tot uiterlijk 14 dagen voor de aankomstdatum;
 2. dat u de huurder tijdens de flexibele optie periode geen aanbetaling voor het vakantiehuis hoeft te doen en dat u tot uiterlijk 14 dagen voor de aankomstdatum de optie kan annuleren zolang er:
  – een reisverbod geldt
  – en/of er geen of slechts beperkt verkeer van personen en goederen naar Frankrijk of in Frankrijk mogelijk is
  – en/of wanneer het reisadvies van de Nederlandse overheid voor Frankrijk code Oranje of Rood is;
 3. dat wij als verhuurder de optie kunnen intrekken wanneer de hierboven genoemde reisverboden en/of reisbeperkingen in Frankrijk niet meer van toepassing zijn. Wij kunnen u als huurder vragen of u de optie in een normale reservering wil omzetten. Als dat het geval is stellen wij een huurcontract op voor u;
 4. wij de optie kunnen intrekken wanneer een andere huurder zich aanmeldt om definitief te reserveren en bereid is om zonder enig voorbehoud de huursom te voldoen. Wij vragen dan aan u of u bereid bent de optie op de accommodatie onherroepelijk te reserveren zonder recht op restitutie. Wanneer u niet binnen 3 dagen te kennen geeft ook definitief te willen reserveren dan vervalt uw optierecht en kunnen wij de accommodatie aan een andere huurder verhuren;
 5. dat uiterlijk 14 dagen voor de aankomstdatum wij u vragen of u de optie wil omzetten in een onherroepelijke reservering zonder de mogelijkheid tot restitutie.

Algemeen
De verhuur van de gîte gaat per week. Natuurlijk kunt u voor een afwijkende periode contact met ons opnemen. De huurperiode van de vakantiewoning begint op de eerste dag vanaf ca. 16.00 uur en eindigt om 10.00 uur op de laatste dag. In het onderstaande schema dient u de zaterdag als aankomst en vertrek te zien (ondanks dat het rood gekleurd kan zijn).

Schriftelijke Informatie over de gîte, de omgeving en de sleuteloverdracht ontvangt u ca. 45 dagen voor uw aankomst. In de huurprijs is inclusief het gebruik van water, butaangas, 1/3 m3 openhaard hout en 100kw elektra per week. Extra elektriciteit kost € 0,25 per KWh en 1/3 m3 hout € 10,–. Het gebruik van internet (WIFI) is gratis. Huisdieren zijn welkom en gratis.

De prijzen voor 2020 en 2021: (per week, maximaal 6 personen) Mei, September en Oktober: € 425,- Juni € 475,- Juli en Augustus € 575,-
Wilt u zo vriendelijk zijn om alle dagen aan te klikken in de boekingskalender die u wenst te huren.

De beschikbaarheid (Oranje=Flexibele optie)

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
30
- Bezet

De schoonmaakkosten

De contactpersoon ter plaatse zorgt ervoor dat de gîte in een nette en schone staat aan u wordt opgeleverd. Zij zorgt ervoor dat de gîte tussen 11.00 uur en 16.00 uur schoon gemaakt wordt. De schoonmaakkosten bedragen per huurperiode € 50,-

De borg die u vooraf betaald bedraagt € 100,–. De borg wordt binnen 45 dagen na uw verblijf op uw rekening teruggestort. De verblijfsbelasting bedraagt voor een 3 sterren gîte € 0,80 p.p.p.d. voor volwassenen.

Na uw reservering, schriftelijk, per email of telefonisch, ontvangt u een bevestiging, de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden.

De betaling en de sleuteloverdracht
In de huurovereenkomst staat beschreven hoe de betaling en de sleuteloverdracht plaatsvindt.