Een 3 sterren vakantiewoning midden in de natuur

De vakantiewoning biedt plaats aan vijf à zes personen. Op de begane grond is een grote woonkeuken met een authentieke openhaard en een houtkachel. De keuken is zeer ruim en comfortabel ingericht en voorzien van een koelkast, gasfornuis (4 pits) met oven en grill, vaatwasmachine, combi-magnetron, een Magimix koffie cup machine, broodrooster, ruim assortiment serviezen en in de kelder staat een wasmachine, een wasdroger, een extra koelkast en een diepvries. Er zijn diverse kinder- en baby accessoires aanwezig zoals een kinderstoel en een kinderbedje.

2022 keuken en houtkachel en aanrecht
2022 vide van bovenaf

In de salon kunt u heerlijk relaxed naar de tv kijken, een dvd afspelen, naar muziek luisteren of een boek lezen in één van de luie stoelen of op de bank. De salon is gezellig ingericht. Vanuit de salon ziet u de woonkeuken. Op de eerste etage is het slaapgedeelte.

Er zijn drie slaapkamers: één met een bed van 1.60 mtr. breed en 2.00 mtr lang, één bed van 1.40 mtr. breed en 1.90 mtr. lang één bed van 1.20 mtr. breed en 2.00 mtr. lang. De aanwezige dekbedden zijn 2.40 x 2.00 mtr., 2.00 x 2.00 mtr. en 1.40 x 2.00 mtr. Zelf zorgt u voor de dekbedovertrekken of lakens. De slaapkamers zijn gezellig ingericht, goed verlicht en uitgerust met elektrische verwarming, kasten en dekens.

Het terras is voorzien van tafels en stoelen en biedt uitzicht op de grote tuin van ruim 250 vierkante meter. De tuin is voorzien van vele borders. De tuin biedt voldoende ruimte om te voetballen, badminton te spelen of andere spelletjes te doen of gewoon heerlijk te zonnen op de ligbedden of een boek te lezen in een luie ligstoel. Ook is er plaats genoeg voor een kinderzwembadje. Een BBQ is aanwezig.

Voor de foto reportage klikt u hier. Wilt u een filmpje zien van Maison du Cheix klik dan op film Maison du Cheix. Waar ligt Maison du Cheix in de Auvergne? Raadpleeg de routeplanner.