Prijzen en reserveren

Algemeen
De verhuur van de gîte gaat per week. Natuurlijk kunt u voor een afwijkende periode contact met ons opnemen. De huurperiode van de vakantiewoning begint op de eerste dag vanaf 16.00 uur en eindigt om 10.00 uur op de laatste dag. In het onderstaande schema dient u de zaterdag als aankomst en vertrek te zien (ondanks dat het rood gekleurd kan zijn).

De huurprijs is inclusief het gebruik van water, butaangas, 1/3 m3 hout en 50kw elektra per week. Het gebruik van internet (WIFI) is gratis. Huisdieren zijn welkom en gratis.

De prijzen voor 2024: (per week, maximaal 6 personen) zijn voor de maanden Mei en Oktober € 450,– Juni en September € 500,– en voor Juli en Augustus € 600,- Wilt u zo vriendelijk zijn om alle dagen aan te klikken in de boekingskalender die u wenst te huren.

De beschikbaarheid (Oranje=optie)

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
26
-
Bezet
captcha

De schoonmaakkosten

De contactpersoon ter plaatse zorgt ervoor dat de gîte in een nette en schone staat aan u wordt opgeleverd. Zij zorgt ervoor dat de gîte tussen 10.00 uur en 16.00 uur schoon gemaakt wordt. De schoonmaakkosten bedragen per huurperiode € 55,-

De borg die u vooraf betaald bedraagt € 100,–. De borg wordt binnen 45 dagen na uw verblijf op uw rekening teruggestort. De verblijfsbelasting bedraagt voor een 3 sterren gîte € 0,80 p.p.p.d. voor volwassenen.

Na uw reservering, schriftelijk, per email of telefonisch, ontvangt u een bevestiging, de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden.

De betaling en de sleuteloverdracht
In de huurovereenkomst staat beschreven hoe de betaling en de sleuteloverdracht plaatsvindt.